Billige brilleglas​

Hvorfor betale for meget?

​Hos Mobilbriller er det ikke bare lettere, men også billigere. Det betyder, at Du kan spare helt op til 40% på dine brilleglas uanset glastype i forhold til den traditionelle optiker branche.

Du betaler ikke ekstra for refleksbehandlig eller hærdning, det hele er med i prisen.​

Afhængig af glastype kan du spare omkring 1000 - 5000,- kr. på dine glas.

Det er enkelt og ligetil. Hvis du vil vide mere, så ring og få et uforpligtende tilbud på en ny brille. Du vil IKKE blive skuffet.

Men brilleglas er ikke bare brilleglas, brilleglas skal passe for at give dig det optimale syn.

Refleksfri glas

Ved at give glassene en antirefleks behandling, kan man fjerne optil 97% af det genskær der opstår i glassene ved påvirkning af sollys, almindeligt lys, billys osv. Dette giver et meget pænere glas og et klare syn.

uden-antirefleks1

​Uden antirefleks

med-antirefleks1

​Med antirefleks​

Plasticglas

Er et letvægtsglas lavet at forskellige plastmaterialer, og er idag det mest fortrukne valg, da man opnår det letteste glas, og derved den letteste brille. Dette giver den bedste bærekomfort.

Plasticglas kan idag laves til de højeste styrker og samtidig blive lige så tynde som mineralglas, men meget lettere end mineralglas.

Plasticglas kan med den optimale hærdning få ca. 80 af den hårdhed som mineralglas har.


​Mineralglas

Mineralglas er fremstillet af rigtig glas, hvilket betyder at det er tungere end plasticglas, men er tilgængæld sværere at ridse, da de har en hårde overflade.

Tabes mineralglas på gulvet, kan de splintre eller slå skår, derfor meget uegnet som materiale til børnebriller.

Hærdning

Specielt plasticglas skal have en hærdning, da plasticglas har en blødere overflade og derfor bliver hurtigere ridset.

Ved at give glasset en hærdning, kan man opnå en større ridse fasthed og derved forlænge glasset levetid. Idag kan man hærde plasticglas, så de opnår en hårdhed der kun er 20% dårligere end mineralglas.

Desuden ser man skarpere i klare ridsefrie glas.

​​Uden hærding og med ridser

​​Med hærding og uden ridser

Glas med enkelstyrke

Enkelstyrke glas er glas med en styrke, dvs enten en minus styrke til nærsynet eller en plus styrke til langsynet personer. 

Ofte kan man indtil en alder omkring 42-44 år klare sig med en enkelstyrke brille, da linsen i øjet stadig kan akkomodere (stille skarpt) hvis der ikke er binokulære eller en akkomodations dysfuntion.

​Efter 42-44 års alderen indtræder presbyopien (gammel mandsyn) og her kan det være nødvendigt med evt 2 par briller, en læse og en afstandsbrille.

Glas med enkelstyrke​

Glassene er derved optimeret til at se klart på bestemte afstande. Har du derfor behov for en brille til af læse med, se langt med, se på pc skærm med eller se tv med, kan du med enkelstyrke glas få en brille specielt til dette formål.

​Læseglas

​Afstandsglas

​Progressive glas (glas med glidende overgang)

Som nævt tidligere intræder presbyopen (gammel mandsyn) omkring 42-44 års alderen, da linsen i øjet ikke længere er flexibel nok til at stille optimalt skarpt ved syn på nært hold. Dette kan i stedet for to par briller (læse og afstand) afhjælpes med reelt kun èt par briller, nemlig briller med progressive glas (glidende overgang).


Progressive glas er bygget op med flere styrke områder, specielt tilpasset dine behov for at se langt, en afstands del, for at se på mellem afstand, mellem del og for at se på nær, en nær del. Imellem disse zoner er der glidende overgang, dvs styrken ændres progressivt igennem glasset, deraf navnet.


Progressive standard glas

Er i dag de glas som bare for 4-5 år siden var de mest avanceret glas, men med teknologien i dag kan man få progressive glas der er individuelt tilpasset den enkelte kunde.

Progressive standard glas, laves som basis glas standard og basis glas med optimeret synfelter.

Med basis glas får du de grundlæggende fordele ved progressive glas med traditionel afstand, mellem og læse zone. Ved optimering af synsfelterne øges synsfeltet både i afstands zonen og nær zonen, hvilket giver bedre synskomfort og hurtigere tilvænning.

Individuelle tilpassede progressive glas

Det ultimative inden for brilleglas teknologi. 

Denne nye teknolog giver dig alle fordele ved et progressivt glas, men tilpasset den enkelte kundes individuelle målinger.

Ved at benytte kundes individuelle målinger i udviklingen af glasset opnås der markant bredere synsfelter i glasset, hvilket giver meget bedre synsfort både vertikalt og horisontalt, samt hurtiger tilvænning. Individullet glas, skrædersyet til netop dit stel.

Progressivt basis glas

​Progressivt individuelt glas

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Mobilbriller. ​

Vi kører dagligt over hele Sjælland, Lolland falster, Møn og Fyn, samt har landets bedste mobile brillepriser!

Kontakt info

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR: 33915004​

​Telefon: 42 73 44 73

E-mail: mobilbriller@gmail.com

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt