Hjemmeoptik foretaget af specialister i dine øjne​

Er det snart ved at være tid til en synstest? Så kan du med fordel benytte dig af hjemmeoptik. Hos Mobilbriller kører vi ud til alle kunder på Lolland, Falster, på Fyn, i København og på resten af Sjælland.

Vi har samlet 15 års erfaring i branchen, hvilket gør os til specialister i synsprøver. Du kan derfor trygt vælge os som optiker. Vi vægter god kundeservice højt, og hjælper altid vores kunder med de bedst mulige løsninger.

Benyt hjemmeoptik og få rabatter og fordele

Hjemmeoptik gør det nemt for dig som kunde at gå til optiker. Du skal nemlig blot ringe og bestille en tid, så kommer vi med det rette udstyr og foretager et tjek af dine øjne. Med en optiker i hjemmet behøver du ikke selv at køre ud til din optiker: Vi kommer til dig.

Vælger du os til at udføre et optikerhjemmebesøg, vil du derudover få en masse attraktive rabatter. Hos os får du blandt andet to års fuld garanti på stel, op til 40 % billigere glas end hos den traditionelle optikerbranche samt to måneders styrkegaranti.

Kontakt os i dag for at høre mere

Er du interesseret i at prøve hjemmeoptik, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi garanterer et professionelt tjek af dine øjne samt en masse fordele og rabatter.

Du kan ringe til os på telefon 42 73 44 73, skrive til vores e-mail: mobilbriller@gmail.com eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Mobilbriller. ​

Vi kører dagligt over hele Sjælland, Lolland falster, Møn og Fyn, samt har landets bedste mobile brillepriser!

Kontakt info

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR: 33915004​

​Telefon: 42 73 44 73

E-mail: mobilbriller@gmail.com

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt