Mobil optik gør det nemt for dig som kunde

Hos Mobilbriller gør vi det nemt for dig at gå til optiker. Vi er nemlig en kørende optiker, som kører ud til kunder på Lolland og Falster samt i København, på Fyn og hele Sjælland.

Skal du snart have foretaget en hjemmesynsprøve, kan du med fordel ringe til os, så kommer vi hjem til dig og klarer det.

Vi er specialister i synsprøver og kan derfor udføre professionelle synsprøver eller øjenundersøgelser. En mobil optiker gør det nemt og ligetil for dig. Du skal blot ringe og bestille en tid, så medbringer vi alt udstyr, der skal bruges og kommer og foretager en professionel undersøgelse af dine øjne.

Flere fordele til dig ved mobil optik

Der følger flere fordele ved at vælge os som din næste optiker. Vi har mange års erfaring i branchen, som mobiloptiker hvorfor du altid kan forvente det bedst mulige resultat. Derudover er det ikke blot nemt for dig med hjemmeoptik, vi har også altid gode tilbud med os.

Dine fordele:

  • ​Professionel synsprøve / øjenundersøgelse
  • 2 års fuld garanti på stel
  • 2 måneders styrkegaranti
  • Ved køb af 2 briller fås det ene stel GRATIS
  • Op til 40% BILLIGERE GLAS end hos den traditionelle optikerbranche uanset glastype

Kontakt os for at bestille tid

Hos Mobilbriller står vi altid klar til at hjælpe nye kunder, både private- og erhverv. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte vores mobil optiker.

Ring til os på telefon 42 73 44 73, eller skriv til vores e-mail: mobilbriller@gmail.com. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Mobilbriller. ​

Vi kører dagligt over hele Sjælland, Lolland falster, Møn og Fyn, samt har landets bedste mobile brillepriser!

Kontakt info

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR: 33915004​

​Telefon: 42 73 44 73

E-mail: mobilbriller@gmail.com

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt