En professionel synsprøve / øjenundersøgelse er altid udgangspunktet

​Hvis du oplever at det bliver anstrengende at læse, får svige i øjnene eller anden form for astenopi, så er det tid til synsprøve.

Bruger du briller, er det en god ide at få en synsprøve hvert andet år.


Synsprøven bliver altid foretaget af en faguddannet optometrist, der med nyeste teknologi sikre dig og dit syn den bedste mulige løsning.

Mobilbriller har samme instrumenter som en almindelig optikerforretning.

Så et besøg af Mobilbriller, giver dig nøjagtig samme service og profesionelle synsprøve som i en almindelig optikerforretning.


Sådan foregår en synsprøve

Synsprøven fortages først med et retinoskop eller elektronisk autorefraktor, som er en objektiv måling. Denne måling, fortæller om konkrete styrker og evt. synsfejl. Målingen er meget nøjagtig og bekvem når klienten er sengeligende, dement eller handicappet.

​Resultatet kontrolleres nu på en mobil afstandstavle, som kendes fra den traditionelle optiker branche. Her har klienten en prøvebrille på hvor både hovede styrker,bygningsfejl, eventuelle prismer og læse styrke finpudses. Resultatet kontrolleres til sidst med gammel brillestyrke.

Når brillestyrken er fundet, undersøges øjnenes sundhed. Dette gøres ved hjælp af ofthalmoskopi. Her undesøges øjes indre, dvs. linsen for catarakt (gråstær) og nethinde for glaukom (grønstær). Desuden ses der efter AMD (forkalkning), her bruges også en test der hedder amslers gitter.


For svagtseende bliver der udmålt om der kan afhjælpes med filterglas, bedre belysning eller lupper mm.

Som det sidste gives der en samlet konklusion på det samlede resultat, og den bedste løsning findes, enten brilleløsning eller øjenlæge konsultation.

Skal der henvises til øjenlæge udfyldes der en øjenlæge henvisning med det samme.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Mobilbriller. ​

Vi kører dagligt over hele Sjælland, Lolland falster, Møn og Fyn, samt har landets bedste mobile brillepriser!

Kontakt info

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR: 33915004​

​Telefon: 42 73 44 73

E-mail: mobilbriller@gmail.com

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt