Spar helt op til 40% på dine nye brilleglas

Billige brilleglas​

Hvorfor betale for meget?

​Hos Mobilbriller er det ikke bare lettere, men også billigere. Det betyder, at Du kan spare helt op til 40% på dine brilleglas uanset glastype i forhold til den traditionelle optiker branche.

Du betaler ikke ekstra for refleksbehandlig eller hærdning, det hele er med i prisen.​

Afhængig af glastype kan du spare omkring 1000 - 5000,- kr. på dine glas.

Det er enkelt og ligetil. Hvis du vil vide mere, så ring og få et uforpligtende tilbud på en ny brille. Du vil IKKE blive skuffet.

Men brilleglas er ikke bare brilleglas, brilleglas skal passe for at give dig det optimale syn.​

Plastikglas

Er et letvægtsglas lavet at forskellige plastmaterialer, og er idag det mest fortrukne valg, da man opnår det letteste glas, og derved den letteste brille. Dette giver den bedste bærekomfort.

Plastikglas kan idag laves til de højeste styrker og samtidig blive lige så tynde som mineralglas, men meget lettere end mineralglas.

Plastikglas kan med den optimale hærdning få ca. 80% af den hårdhed som mineralglas har.​

​Mineralglas

Mineralglas er fremstillet af rigtig glas, hvilket betyder at det er tungere end plastikglas, men er til gengæld sværere at ridse, da de har en hårde overflade.

Tabes mineralglas på gulvet, kan de splintre eller slå skår, derfor meget uegnet som materiale til børnebriller.

Glas med enkelstyrke

Enkelstyrke glas er glas med en styrke, dvs enten en minus styrke til nærsynet eller en plus styrke til langsynet personer.

Ofte kan man indtil en alder omkring 42-44 år klare sig med en enkelstyrke brille, da linsen i øjet stadig kan akkomodere (stille skarpt) hvis der ikke er binokulære eller en akkomodations dysfuntion.

​Efter 42-44 års alderen indtræder presbyopien (gammel mandsyn) og her kan det være nødvendigt med evt 2 par briller, en læse og en afstandsbrille.

​Progressive glas (glas med glidende overgang)

Som nævnt tidligere indtræder presbyopen (gammel mandsyn) omkring 42-44 års alderen, da linsen i øjet ikke længere er fleksibel nok til at stille optimalt skarpt ved syn på nært hold. Dette kan i stedet for to par briller (læse og afstand) afhjælpes med reelt kun èt par briller, nemlig briller med progressive glas (glidende overgang).


Progressive glas er bygget op med flere styrke områder, specielt tilpasset dine behov for at se langt, en afstands del, for at se på mellem afstand, mellem del og for at se på nær, en nær del. Imellem disse zoner er der glidende overgang, dvs styrken ændres progressivt igennem glasset, deraf navnet.


Progressive standard glas

Er i dag de glas som bare for 4-5 år siden var de mest avancerede glas, men med teknologien i dag kan man få progressive glas der er individuelt tilpasset den enkelte kunde.

Progressive standard glas, laves som basis glas standard og basis glas med optimeret synfelter.

Med basis glas får du de grundlæggende fordele ved progressive glas med traditionel afstand, mellem og læse zone. Ved optimering af synsfelterne øges synsfeltet både i afstands zonen og nær zonen, hvilket giver bedre synskomfort og hurtigere tilvænning.

Læs meget mere her​

Refleksfri glas

Ved at give glassene en antirefleks behandling, kan man fjerne optil 97% af det genskær der opstår i glassene ved påvirkning af sollys, almindeligt lys, billys osv. Dette giver et meget pænere glas og et klare syn.

uden-antirefleks1

​Uden antirefleks

med-antirefleks1

​Med antirefleks​

Hærdning

Specielt plasticglas skal have en hærdning, da plasticglas har en blødere overflade og derfor bliver hurtigere ridset.

Ved at give glasset en hærdning, kan man opnå en større ridse fasthed og derved forlænge glasset levetid. Idag kan man hærde plasticglas, så de opnår en hårdhed der kun er 20% dårligere end mineralglas.

Desuden ser man skarpere i klare ridsefrie glas.

​​Uden hærding og med ridser

​​Med hærding og uden ridser

Glas med enkelstyrke​

Glassene er derved optimeret til at se klart på bestemte afstande. Har du derfor behov for en brille til af læse med, se langt med, se på pc skærm med eller se tv med, kan du med enkelstyrke glas få en brille specielt til dette formål.

​Læseglas

​Afstandsglas

Individuelle tilpassede progressive glas

Det ultimative inden for brilleglas teknologi. 

Denne nye teknolog giver dig alle fordele ved et progressivt glas, men tilpasset den enkelte kundes individuelle målinger.

Ved at benytte kundes individuelle målinger i udviklingen af glasset opnås der markant bredere synsfelter i glasset, hvilket giver meget bedre synsfort både vertikalt og horisontalt, samt hurtiger tilvænning. Individullet glas, skrædersyet til netop dit stel.

Progressivt basis glas

​Progressivt individuelt glas

Køb 2 betal for 1

Mere end 15 års erfaring

Op til 40% billigere glas

Billige brilleglas

Afhængig af glastype kan du spare omkring 1000 - 5000,- kr. på dine glas.

Det er enkelt og ligetil. Hvis du vil vide mere, så ring og få et uforpligtende tilbud på en ny brille, Du vil IKKE blive skuffet. 

Køb 2 og betal for 1

Når du køber briller hos Mobilbriller, er det ikke kun glassene du spare penge på, det er også på dit stel.

Bli​v ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR: 33915004

Kontaktoplysninger

Telefon: ​42 73 44 73

E-mail: mobilbriller@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.