Integritetspolitik 

For Mobilbriller er det vigtigt, at vi beskytter dit privatliv og dine personlige oplysninger. Målet er at overholde alle gældende love og regler for beskyttelse af personoplysninger. Mobilbrillers integritetspolitik består i at informere dig om, hvilke oplysninger Mobilbriller indsamler og hvordan oplysningerne bruges. Ved at du godkender integritetspolitikken i forbindelse med oplysninger der gives eller sendes i kontaktformularen på Mobilbriller.dk, giver du samtykke til, at vi behandler dine personlige oplysninger som anført nedenfor.

1.​Sådan behandler Mobilbriller dine personoplysninger

Hos mobilbriller behandler vi dine personlige data i forhold til persondataloven. De personlige oplysninger, du som kunde giver eller har givet os, eller der indsamles via kontaktformularen på mobilbriller.dk er til de formål der angives nedenfor. De personlige oplysninger der behandles er navn, adresse, CPR-nummer, telefon nummer, e-mail adresse og ordre historik.

2.​Hvad bruges de personlige oplysninger til?

Ved at give dine oplysninger til mobilbriller, acceptere du at dine personlige oplysninger registreres i vores kunde kartotek og bruges til kundeopfølgning og evaluering af tjenesteydelser og produkter.

Personlige oplysninger bruges også med henblik på at opfylde vores forpligtelser overfor dig samt vores retslige forpligtelser, eksempelvis journalhåndtering i overensstemmelse med bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler for de der gennemgår en synsundersøgelse.

3.​Hvor længe behandles dine oplysninger?

Personlige oplysninger behandles på baggrund af Persondatalovens krav, hvilket betyder at dine oplysninger ikke opbevares længere end det er nødvendigt på baggrund af formålet med behandlingen af personoplysningerne.​

4.​Delagtiggørelse i dine personlige oplysninger

Du har ret til hver 6 måned at få oplysninger omkring din personlige data. Dette gøres blot ved en skriftlig henvendelse om information til mobilbriller.

5.​Oplysninger der er omfattet af Patientdata loven bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler.

Kunder der får foretaget en synsundersøgelse, gælder, udover det der fremgår vedr. persondataloven, også bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler. Nedenstående oplysninger vedrører personlige oplysninger omfattet af bekendtgørelsen.

Mobilbriller er i henhold til bekendtgørelsen om autoriserende sundhedspersoners patientjournaler ansvarlig for at føre journal over de kunder, der deltager i enhver form for synsundersøglese. Journalen indeholder bla. Information omkring din identitet, personnummer, navn, adresse, helbredshistorik, behandling mm.

6.​Tavshedspligt.

Tavshedspligt er gældende for personlige oplysninger vedr. helbredstilstand og andre personlige forhold.

En patientjournal skal opbevares i mindst 5år efter den sidste oplysning er tilføjet. Efterfølgende skal en journal kasserers.

7.​Ændring af politikken

Mobilbriller forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer i denne politik med henblik på ændringer i juridiske eller tekniske krav.​

Køb 2 betal for 1

Mere end 15 års erfaring

Op til 40% billigere glas

Billige brilleglas

Afhængig af glastype kan du spare omkring 1000 - 5000,- kr. på dine glas.

Det er enkelt og ligetil. Hvis du vil vide mere, så ring og få et uforpligtende tilbud på en ny brille, Du vil IKKE blive skuffet. 

Køb 2 og betal for 1

Når du køber briller hos Mobilbriller, er det ikke kun glassene du spare penge på, det er også på dit stel.

Bli​v ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR: 33915004

Kontaktoplysninger

Telefon: ​42 73 44 73

E-mail: mobilbriller@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.